Skip to main content

Ihana huone (1-4 hlö) vapautumassa Ofisiolta maaliskuun alusta 🥰!

Huoneen hinta sisältää kaiken tarvittavan kalusteista sähköön, wifistä siivoukseen. Mitään muita sopimuksia et tarvitse 🤩. Pihalla on vieraspaikkoja ja ympäröivien katujen varsilla on vapaa pysäköinti. Ja irtisanomisaikakin on vain 1 kk!

Huone on viihtyisä ja persoonallinen ja sitä koristaa upea seinämaalaus, Let it flow, jonka on tehnyt paikallinen taiteilija Marlena Luukkonen @artmarlenaluukkonen

Huoneen lisäksi käytössäsi on yhteiset olekelutilat + keittiö ja kahvihuone. Pääset myös osaksi mukavaa työyhteisöä, jossa työskentelee osaajia monelta eri alalta 🥰.

Ympäristö on huippu! 1800-luvun viihtyisä pihapiiri ja Vänärin ulkoilualue tuovat inspiraatiota työpäiviin. Ja torillekin on vain 10 min kävelymatka!

Huone käy esimerkiksi pienen yrityksen vakituiseksi toimistoksi tai isommalle yritykselle huoneeksi, jota työntekijät voivat käyttää  vuorotellen. Kulkukoodeja saa niin paljon kuin on tarvis. Työhuoneen voi jakaa myös vaikka kaksi yritystä yhdessä. Mahdollisuuksia on siis moneen! Sopii myös väistötilaksi, jos oma toimisto on remontissa.

Ofisio on paikallisten yrittäjien pyörittämä, yhteisöllinen työtila, jossa puolet huoneista on vuokrattu vakituiseen ja puolet lyhytaikaisempaan käyttöön. Kokoustiloja voi vuokrata tunnista eteenpäin ja työhuoneen voi ottaa päiväksi tai muutamaksi. Meiltä on mahdollista myös vuokrata huonetta säännöllisesti vaikka kerran viikossa.

Asiakkaiden ajatuksia Ofisiosta:

”Työ tuntuu leppoisammalta tässä ympäristössä. On niin mukavaa ja viihtyisää!”

”Ofisio on uniikki lumihiutale normaaliin toimistoon verrattuna.”

”Mainiosti toimiva ja innovatiivisuuteen kannustava työympäristö!”

Ota yhteyttä soittamalla 0447753013 tai sähköpostitse ofisio@ofisio.fi ja tule tutustumaan tiloihin🥰!

#ofisio #etätyö #työhuone #ofisiocoworking
#värikästoimisto #yhteisö #kuopio #toimisto #vuokratoimisto #väistötila