Varausehdot ja järjestyssäännöt

Seuraavassa esitetyt varausehdot koskevat kaikkia varauksia, ellei erityistä sopimusta ole laadittu.

Tilavaraus ja vahvistus

Varaus tapahtuu Ofision kotisivujen varauskalenterin kautta tai vaihtoehtoisesti soittamalla/sähköpostilla. Ilmoita varausta tehdessäsi nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi tai jos olet yritysasiakas, niin ilmoita lisäksi yrityksesi nimi ja y-tunnus. Kun varaus on tehty ja varausvahvistus saatu, on varaus sitova. Varaustasi edeltävänä ilta klo 19 mennessä saat sähköpostiisi koodin ja ohjeet sisäänkirjautumista varten. Varauksen varmistamiseksi Ofisiolla on oikeus soveltaa erilaisia sääntöjä, kuten varausmaksua tai luottokorttitakuuta.

Saapuminen ja lähteminen

Varaus on voimassa sovitusti. Päiväpassin voimassaoloaika alkaa klo 6 ja päättyy klo 18, iltapassin voimassaoloaika alkaa klo 18 ja päättyy klo 24. Ofisiolla on oikeus sallia poikkeuksia sisään- ja uloskirjautumisaikoihin. Vain työtilaan kirjautuneet vieraat saavat oleskella tiloissa, lukuun ottamatta huoneita, jotka on varattu kokonaisuudessaan asiakkaan käyttöön (esim. työhuone vuokrattu päiväksi ja sinne kutsuttu asiakas). Asiakkailla on velvollisuus huolehtia, että sulkee avaamansa ikkunat, siistii työpisteeltään omat jälkensä ja sammuttaa valot lähtiessään.

Peruutus

Varauksen peruutus tulee tehdä 72 h ennen varauksen alkamista. Jos haluat peruuttaa varauksen, ota yhteyttä meihin. Jos et saavu etkä ole peruuttanut varaustasi, Ofisiolla on oikeus veloittaa varauksesi täysimääräisenä.

Maksu

Ofisio Oy hyväksyy kaikki yleisimmät luotto- ja maksukortit. Varaus maksetaan varausta tehtäessä. Mikäli olet yrityksen edustaja ja valitset laskutuksen, Ofisiolla on oikeus periä laskutuslisä.

Järjestyssäännöt

Huomioithan muut käyttäjät Ofisiossa ja jätät työpisteen ja taukotilan siistiin kuntoon. Ofisiossa noudatetaan hyviä tapoja ja järjestyssääntöjä. Jos rikot näitä sääntöjä, sinut voidaan poistaa tiloista. Tällaisissa tapauksissa olet kuitenkin velvollinen maksamaan varauksesi ja tilaamasi lisäpalvelut. Sinulla ei ole oikeutta vaatia jo suorittamiesi maksujen palauttamista.

Hyväksyt, ettet käytä Ofision tiloja seuraaviin:

  1. Muiden henkilöiden laillisten oikeuksien (kuten yksityisyyden suojan ja julkisuuden) loukkaaminen, väärinkäyttö, ahdistelu, uhkaaminen tai muuten loukkaaminen on kielletty
  2. Sopimattomien, epäoikeudenmukaisten, halventavien, ihmisoikeuksia rikkovien tai laittomien materiaalien tai tietojen lähettäminen, levittäminen tai jakaminen on kielletty
  3. Kuvien, ohjelmistojen tai muiden materiaalien tai tietojen lataaminen, toistaminen, käyttö, muokkaaminen tai muulla tavoin luovuttaminen, joka loukkaa toisen oikeuksia tai jota teollis- ja tekijänoikeuslainsäädäntö suojaa, ellei sinulla ole tällaisia ​​oikeuksia tai lisenssiä.
  4. Lataa tai käytä tiedostoja, jotka sisältävät viruksia, vioittuneita tiedostoja tai muita vastaavia sovelluksia tai ohjelmia, jotka voivat vahingoittaa yhteisöllisen työtilan tai toisen jäsenen tietokonetta tai omaisuutta.

Vastuu asiakkaan omaisuudesta

Ofisio ei vastaa asiakkaan tavaroista. Olet itse vastuussa omaisuudestasi. Tiloissamme on tallentava kameravalvonta, jolla tarvittaessa voidaan todentaa, ketä tiloissa liikkuu.

Asiakkaan vastuu vahingoista

Ofision asiakkaana olet vastuussa tahallisista tai tahattomista vahingoista, jotka olet itse aiheuttanut, tai jotka vieraasi on aiheuttanut Ofision tiloille. Tämä koskee myös tiloja, huonekaluja ja muita laitteita, muita asiakkaita tai heidän omaisuuttaan. Tilamme ovat savuttomat.