Kokoustilat

Kuopion viihtyisimmät kokoustilat löydät Ofisiolta, Snellmaninkadulta. Vierestä löytyy kaupungin ihanin ulkoilualue, Väinölänniemi, ja torillekin kävelee meiltä vain 10 minuuttia. Ofision kauniit ja rennot kokoustilat toimivat upeasti yritysten, yhdistysten ja organisaatioiden neuvotteluissa, kokouksissa, koulutuksissa ja workshopeissa. Ympäröivien katujen varsilla on runsaasti maksutonta pysäköintitilaa ja sisäpihalta löytyy myös joitakin vieraspaikkoja.

Historiallisen rakennuksen korkeat huoneet ja kaunis miljöö takaavat tunnelmallisen kokouspäivän. Ofision ilmapiiri on rento ja leppoisa. Meidän kokoustiloissa ei kenkä purista, kun saa olla rennosti villasukat jalassa.

Kokouspäivän kruunaavat ihanat tarjoilut, jotka valmistamme pääasiassa itse. Voit tilata kahvitukset suolaisilla tai makeilla herkuilla ja lounas järjestyy myös paikan päälle, yhteistyökumppaneidemme kautta. Vaihtoehtoisesti järjestämme pöytävarauksen ryhmällesi myös läheisistä lounasravintoloista.

Kokoushuoneen lisäksi käytössäsi on viihtyisät ja inspiroivat yhteiset tilat sekä kahvion palvelut.

Kokoushuone 3-12 hlö

Pääkokoushuoneemme soveltuu maksimissaan 12 hengen tilaisuuksiin. Tämä huone sisältää kiinteän laitteiston etäkokouksia varten. Laadukas ja helppokäyttöinen kokouslaitteisto tekee kokouksesta sujuvan.

Kokoushuoneen voit vuokrata muutamasta tunnista useaan päivään, ja se on käytettävissä klo 6-22 välisenä aikana.

Katso lisätiedot tilasta ja tee varaus.

Kokoustilat max 4 hlö

Pienemmät kokous- ja tiimitilamme toimivat  maksimissaan 4 hengen tilaisuuksissa. Näihin huoneisiin on tarjolla myös siirrettävä kokouslaitteisto verkkokokouksia ja videoneuvottelua varten.

Kauniissa ja viihtyisissä neuvotteluhuoneissamme kokoustat ja työskentelet pienellä porukalla (max 4 hlö). Pienemmät kokoustilat sopivat loistavasti esimerkiksi kokouksiin, työhaastatteluihin, työnohjauksiin, kehityskeskusteluihin, ideointipalavereihin, työpajatyöskentelyyn, harrastekerhoille, terapiatyöhön, PT-valmennuksiin jne.

Kokoushuoneen voit vuokrata muutamasta tunnista useaan päivään, ja se on käytettävissä klo 6-22 välisenä aikana.

Lisämaksusta saatavilla liikutelteva kokouslaitteisto (43″ näyttö ja webkamera kaiutinmikrofonilla).

Katso lisätiedot tilasta ja tee varaus.

Kokoustilat 25 hlö (vain ilta- ja viikonloppukäyttöön)

Isompia kokouksia voit järjestää yhteisessä tilassamme iltaisin (klo 18-22) ja viikonloppuisin. Yhteiseen tilaan mahtuu kokoustamaan noin 25 hlö. Tilaan kuuluu kahvio ja keittiö. Kokoustilasta löytyy valkokangas ja videotykki sekä iso kaiutin kokoustajien käyttöön.

Katso lisätiedot tilasta ja tee varaus.