Mediainfo

Tiedotteet

Tiedote 15.09.2021
Ofisio Coworking
Vapaa julkaistavaksi

Uuden ajan työ- ja kokoontumistiloja Kuopion parhaalla paikalla

Ofisio Coworking -tila on avattu vastaamaan nykypäivän muuttuneisiin työtilatarpeisiin. Tarjolla on yhteisöllisiä työpisteitä, yksityisiä työhuoneita, tiimitiloja ja kokoushuone sekä studio, jossa voi äänittää podcastia, kuvata vlogia tai pitää verkkokoulutusta.

Ofisio ei tarjoa tiloja pelkästään työhön vaan myös vapaa-aikaan. Tiloja voi vuokrata esimerkiksi harrasteryhmälle tai kaveriporukan peli-iltaan. Myös Kuopioon tulevat etätyölomailijat tai työmatkalaiset hyötyvät Ofision palveluista.

Lisäksi meillä voi pitää myös tiimipäiviä ja -iltoja.

“Perustimme Ofision tuomaan kaupunkiin uudenlaista, yhteisöllistä toimitilakultuuria. Ofisio on tila jossa voi viihtyä, verkostoitua, kokea työn- ja elämäniloa. Työn mielekkyys kasvaa kun töitä voi tehdä viihtyisässä ja inspiroivassa tilassa, erilaisten ihmisten keskuudessa. Hyvä olo lisää tunnetusti myös tehokkuutta.” Ofision perustajat ja tunnelmavastaavat, siskokset Anni ja Emma Lantta kuvailevat Ofision toimintaideaa.

Työtilat sijaitsevat Kallaveden rantamaisemissa, Kuopion keskustassa, vuonna 1898 rakennetussa kiinteistössä, joka toimi alkujaan kuuromykkien koulun asuntolana. Tilat on nyt täysin modernisoitu ja tilojen suunnittelussa on huomioitu viihtyisyys, ergonomisuus ja yhteisöllisyys. Tiloja voi varata muutamista tunneista kuukausiin, joustavasti oman tarpeen mukaan.

Lisätietoja,

Anni Lantta
044 775 3011
anni@ofisio.fi

Emma Lantta
044 775 3012
emma@ofisio.fi

www.ofisio.fi

Logot ja kuvat