Yrityksemme

Olemme siskokset Anni ja Emma, Ofision tunnelmavastaavat. Olemme paikalla ainakin arkisin klo 12-16. Jos emme ole paikalla, niin vastaamme kyllä puhelimeen.

Perustimme Ofision tuomaan kaupunkiin uudenlaista, yhteisöllistä toimitilakulttuuria. Ofisio on tila, jossa voi viihtyä, verkostoitua, kokea työn iloa ja elämän iloa. Tila, jota voi käyttää tarpeen mukaan ilman kiinteän toimitilan kuluja.

Moni viettää suuren osan ajastaan työn parissa. Meillä työnteon ei tarvitse olla vakavaa ja harmaata puurtamista, vaan töissä voi myös viihtyä ja kokea iloa toimialasta riippumatta. Työn mielekkyys kasvaa, kun töitä voi tehdä viihtyisässä ja inspiroivassa tilassa erilaisten ihmisten keskuudessa. Ja hyvä olo lisää tunnetusti myös tehokkuutta!

Tilamme sopii monenlaiseen toimintaan – niin työhön kuin vapaa-aikaankin – ja on auki aamuvarhaisesta iltamyöhään. Mitä monipuolisempi käyttäjäkuntamme on, sitä enemmän syntyy luovaa ja yllättävää yhteistyötä. Kaikenlaiset ideat ovat tervetulleita! Tehdään yhdessä tästä kaupungin mukavin toimintayhteisö! Onko sinulla joku idea, kurssi, koulutus tai ryhmä ja tilat ovat hakusessa? Ota yhteyttä, suunnitellaan sinulle sopivin tila ja ajankohta!