Taidetta tiloissamme

Ofision inspiroivissa tiloissa on nähtävillä huikeita taideteoksia, sekä seinämaalauksia että tauluja. Yhteisiin tiloihin aiomme tulevaisuudessa järjestää vaihtuvia näyttelyitä.

Ofision alkutaipaleella järjestettiin seinämaalauskilpailu, johon tuli paljon osallistumisehdotuksia. Niiden joukosta kaksi teosta ihastuttaa nyt Ofision seinillä. Teoksista ja taiteilijoista voit lukea lisää täältä: Mietintämyssyt, Miina Laine ja Hans-Peter Schütt sekä Let it flow, Marlena Luukkonen.

Kokoushuoneeseen Alex Esparza (Ruohobussi) on maalannut  upeat lakka-aiheiset seinämaalaukset, jotka tuovat iloa ja inspiraatiota kokouspäivään. Alexin taideteos löytyy myös studiostamme. Upeita, kullanhohtoisia ääniaaltoja voi käyttää taustana vaikka videoita tehdessä.

Kahvioomme tunnelmaa tuo valokuvaaja Pihla Liukkosen (Kontrastia) nauru-näyttelyn iloiset teokset, joista Fantasia Works on toteuttanut huikean hienot taulut CNC-tekniikalla.

Sinisen huoneen upea Riikinkukkometsä -teos tuo iloa ja inspiraatiota tiimipäivään! Teoksen on maalannut äitimme Riitta Riekkinen.