Pienet kokoushuoneet

Kauniissa ja viihtyisissä neuvotteluhuoneissamme kokoustat ja työskentelet pienellä porukalla (max 4 hlö). Historiallisen rakennuksen korkeat huoneet ja kaunis miljöö takaavat tunnelmallisen kokouspäivän. Ofision ilmapiiri on rento ja leppoisa. Meidän kokoustiloissa ei kenkä purista, kun saa olla rennosti villasukat jalassa. Meille on helppo tulla, auton saa parkkiin maksutta ympäröiville kaduille tai sisäpihan vieraspaikoille. Ja sijainti on huippu, torilta meille kävelee vain 10 min.

Pienemmät kokoustilat sopivat loistavasti esimerkiksi kokouksiin, työhaastatteluihin, työnohjauksiin, kehityskeskusteluihin, ideointipalavereihin, työpajatyöskentelyyn, harrastekerhoille, terapiatyöhön, PT-valmennuksiin jne.

Kokoustila sisältää:

  • pöydät ja työtuolit neljälle, nojatuoli
  • Wi-Fi
  • skannaus (+tulostus pientä maksua vastaan)
  • siivous
  • erikseen varattavissa fläppi- ja tussitaulu

Kokoushuoneen voit vuokrata muutamasta tunnista useaan päivään, ja se on käytettävissä klo 6-22 välisenä aikana.

Lisämaksusta saatavilla liikuteltava kokouslaitteisto (43″ näyttö ja webkamera kaiutinmikrofonilla).

Isompiin max. 12 henkilön palavereihin sopii myös loistavasti suurempi kokoushuoneemme.

Kokouspäivän kruunaavat ihanat tarjoilut, jotka valmistamme pääasiassa itse. Voit tilata kahvitukset suolaisilla tai makeilla herkuilla ja lounas järjestyy myös paikan päälle, yhteistyökumppaneidemme kautta. Vaihtoehtoisesti järjestämme pöytävarauksen ryhmällesi myös läheisistä lounasravintoloista.

Lue lisää tarjoiluista tästä.

Kokoushuoneen lisäksi käytössäsi on viihtyisät ja inspiroivat yhteiset tilat sekä kahvion palvelut.

Asiakkaiden arvioita Ofisiosta:

”Ofisiolla kaikki on sujunut sovitusti. Tilat ovat kivasti erilaiset, kodikkaat. Palaverit ovat rennompia. Mustikkapiirakka on erityisen hyvää!”

”Viihtyisä, värikäs, tunnelmallinen tila. Ehdottomasti otetaan uudestaankin. Yrittäjäsiskokset kuuntelee asiakasta ja on todella hyvä palvelu.”

Hinta

Klo 6-22 (minimivaraus 3 h)

30 € + alv / 1 h

Koko päivä

160 € + alv 

Jos tarvitset huonetta pidempiaikaiseen käyttöön, ota yhteyttä, niin annamme sinulle tarjouksen!