Skip to main content

Hei hiihtolomalainen, coworkkaaja, etätyöntekijä ja työmatkaaja! Oletko tulossa Kuopioon viettämään hiihtolomaa, mutta töitäkin pitäisi välillä tehdä? ☀️🤸

Tule Ofisiolle, viihtyisiin ja rauhallisiin tiloihin työskentelemään! Voit varata huoneen tai pöytäpaikan päiväksi tai useammaksi. Hintaan kuuluu ergonomisen työpisteen lisäksi mm. kahvi/tee, wifi ja yhteisten tilojen käyttö. Pysäköintikin on maksutonta sisäpihan vieraspaikoilla ja ympäröivillä kaduilla. Varaus onnistuu kätevästi sivuillamme www.ofisio.fi sähköpostitse ofisio@ofisio.fi tai soittamalla 044 7753013.

Kannattaa myös hyödyntää yhteistyökumppanimme @spacent.ltd tarjous, jolla uudet asiakkaat saavat kolmen päivän maksuttoman coworking -kokeilun ladatessaan Spacentin sovelluksen.  Sovelluksen voi ladata osoitteesta: https://www.spacent.com/fi/kokeile-ilmaiseksi

Kuulumme siis myös Spacentiin, joten lataa sovellus ja varaa työpiste meiltä!

Ofisio sijaitsee keskustassa, Kuopion parhaalla paikalla! Meille on helppo tulla ja meillä on helppo olla! 🥰

P.S. Talvista taukoliikuntaa pääset harrastamaan Ice Marathon -radalle, jonne on Ofisiolta vain muutaman minuutin kävelymatka 🤩⛸️!

#ofisio #ofisiocoworking #coworking #etätyö #matkatyö #spacent #kuopio