Mietintämyssyt, 2021

MIETINTÄMYSSYT, 2021

Taiteilijat Miina Laine ja Hans-Peter Schütt maalasivat nämä ihanat, lempeät olennot pitämään yllä Ofision hyvää meininkiä!

”Olen Tampereella asuva kuvataiteilija ja työskentelen pääasiassa maalauksen, grafiikan sekä installaatiotaiteen alueilla. Olen jo pidemmän aikaa työskennellyt perustuen paikan kokemukseen. Työskennellessäni en käytä apuna luonnoksia tai suoraa havaintoa, enkä näin ollen pyrikään esittävyyteen vaan välittämään kokemuksen, tunteen.

Henkilökohtaisessa elämässäni tapahtuneet muutokset, kuin myös yleismaailmalliset tapahtumat ovat vieneet paikan kokemukseen pohjautuvaa työskentelyäni kohti ajan käsitteitä ja olemusta sekä ihmisen ja ympäristön vuorovaikutusta.”

– Miina Laine

http://www.miinalaine.fi/

Taustani on laveasti maalauksessa, piirustuksessa ja taidegrafiikassa. Nykyään työskentelen monilla erilaisilla tavoilla ja tekniikoilla, eri muotoon ja kokoon. Valitut tekniikat ja teoksen muoto riippuu pitkälle teoksen sisällöistä ja ideasta, millä lailla se tuntuu luonnollisimmalta. Joskus teoksen sijoituspaikka tai esillepano vaikuttaa sekä ideaan että lopulliseen muotoon. Joskus teosta määrittelevät saatavilla olevat materiaalit ja toteutusajankohdan olosuhteet. Edellä mainitut tilanne- ja paikkasidonnaiset asiat sekä muunlaiset rajoittavat tekijät useimmiten kiteyttävät ilmaisuani.

Olen pitänyt ensimmäisen gallerianäyttelyni vuonna 2005 ja teoksiani on ollut esillä lukuisissa maissa eri puolella maailmaa. Olen tehnyt seinämaalauksia Suomen lisäksi Bulgariassa, Belgiassa sekä Eestissä ja katutaidetta kaikissa käymissäni maissa ja kaupungeissa vuodesta 2001.”

– Hans-Peter Schütt

http://hps.ainoan.com/