Lounas ja palaveritarjoilut

Voit tilata lounaat ja palaveritarjoilut varauksesi yhteydessä sivustollamme, tai vaihtoehtoisesti soittamalla tai lähettämällä sähköpostia meille. Samalla voit ilmoittaa osallistujien erityisruokavaliot ja muut toiveenne. Tilaathan yli viiden hengen kokoustarjoilut hyvissä ajoin, viimeistään kahta päivää ennen kokousta.

Palaveritarjoilut

Hinnat:
Kahvi/tee + makea tai suolainen kahvileipä  8 € + alv / hlö

Lounas

Arkipäivinä voit tilata lounaan 5 hlö kokouksiin, jonka kuljetamme paikalle noin klo 11.30. Lounaskumppaneinamme toimivat Gastrobar B/P, jonka ruoka on huikaisevan herkullista, ja Kahvila & Kakkukauppa Houkutus, jonka salaatit ovat mielettömän makoisia. Lisäksi meiltä on mahdollista tilata herkullinen ja lämmittävä keittolounas juhlapalvelu Remarista (kysy vaihtoehtoja). Lounastilaus tulee tehdä edellisenä iltana klo 17 mennessä.

Lounaan hinta on 15 € + alv / hlö

Lounaslistat

Gastrobar B/P (ti-pe)

B/P:n viikottainen lounaslista päivitetään maanantaisin, joten selvitämme toiveesi aina listan päivityttyä. Tarjolla on aina kasvisruokavaihtoehto, ja lounaat ovat pääosin laktoosittomia. Näet tämänhetkisen lounaslistan B/P:n sivuilla.

Kahvila & Kakkukauppa Houkutus (ma-pe)

Houkutus on loihtinut meille kolme eri maistuvaa salaattivaihtoehtoa. Kaikki annokset ovat laktoosittomia, ja ne on mahdollista saada myös gluteenittomina.

1. Savulohi-salaattijuusto
– savulohi (alkuperämaa Suomi)
– laktoositon salaattijuusto

2. Kana-salaattijuusto
– kana (alkuperämaa Suomi)
– laktoositon salaattijuusto

3. Härkissalaatti (vegaaninen)
– chilihärkis
– aurinkokuivattu tomaatti
– pikkelöity punasipuli

Kaikissa salaateissa lisäksi:
– vihersalaatti
– vinaigrette
– päällä siemensekoitusta
– pastaa (ei gluteeniton)
– Houkutuksen leipää

Mikäli haluat vaihtaa siemensekoituksen krutonkeihin tai sinulla on allergioita tai muita rajoitteita, voit kertoa niistä varauksen yhteydessä.