Lounas ja palaveritarjoilut

Voit tilata lounaat ja palaveritarjoilut aina varauksesi yhteydessä sivustollamme, tai vaihtoehtoisesti soittamalla tai lähettämällä sähköpostia meille. Samalla voit ilmoittaa osallistujien erityisruokavaliot ja muut toiveenne. Tilaathan yli viiden hengen kokoustarjoilut hyvissä ajoin, viimeistään kahta päivää ennen kokousta.

Palaveritarjoilut

Hinnat:
Kahvi/tee + makea kahvileipä (pulla/piirakka) 5,20 € + alv / hlö
Kahvi/tee + suolainen piirakka/ täytetty sämpylä 6,30 € + alv / hlö

Lounas

Arkipäivinä voit tilata lounaan, jonka kuljetamme paikalle noin klo 11.30. Lounaskumppaneinamme toimivat Gastrobar B/P, jonka ruoka on huikaisevan herkullista, ja Kahvila & Kakkukauppa Houkutus, jonka salaatit ovat mielettömän makoisia. Lounastilaus tulee tehdä edellisenä iltana klo 18 mennessä. Jos sinulle kuitenkin tulee aamupäivällä yhtäkkinen halu saada lounasta, niin kysy meiltä. Selvitellään sitten, ehtiikö tilauksesi mukaan lounaskuljetukseen.

Lounaan hinta on 12 € + alv / hlö

Lounaslistat

Gastrobar B/P (ti-pe)

B/P:n viikottainen lounaslista päivitetään maanantaisin, joten selvitämme toiveesi aina listan päivityttyä. Tarjolla on aina kasvisruokavaihtoehto, ja lounaat ovat pääosin laktoosittomia. Näet tämänhetkisen lounaslistan B/P:n sivuilla.

Kahvila & Kakkukauppa Houkutus (ma-pe)

Houkutus on loihtinut meille kolme eri maistuvaa salaattivaihtoehtoa. Kaikki annokset ovat laktoosittomia, ja ne on mahdollista saada myös gluteenittomina.

1. Savulohi-salaattijuusto
– savulohi (alkuperämaa Suomi)
– laktoositon salaattijuusto

2. Kana-salaattijuusto
– kana (alkuperämaa Suomi)
– laktoositon salaattijuusto

3. Härkissalaatti (vegaaninen)
– chilihärkis
– aurinkokuivattu tomaatti
– pikkelöity punasipuli

Kaikissa salaateissa lisäksi:
– vihersalaatti
– vinaigrette
– päällä siemensekoitusta
– pastaa (ei gluteeniton)
– Houkutuksen leipää

Mikäli haluat vaihtaa siemensekoituksen krutonkeihin tai sinulla on allergioita tai muita rajoitteita, voit kertoa niistä varauksen yhteydessä.