Lounas ja palaveritarjoilut

Voit tilata lounaat ja kokoustarjoilut varauksesi yhteydessä sivustollamme, tai vaihtoehtoisesti soittamalla tai lähettämällä sähköpostia meille. Samalla voit ilmoittaa osallistujien erityisruokavaliot ja muut toiveenne. Tilaathan yli viiden hengen kokoustarjoilut hyvissä ajoin, viimeistään kahta päivää ennen kokousta.

Meille voit tulla myös omien tarjoiluiden kanssa tai tilata ruuat itse mieleisestäsi paikasta. Lähellä on useita kivoja lounaspaikkoja, joista löytyy lounasvaihtoehtoja moneen makuun.

Palaveritarjoilut

Hinnat:
Kahvi/tee + makea tai suolainen kahvileipä 10 € + alv / hlö

Lounas

Arkipäivinä voit tilata lounaan min 5 hlö kokouksiin, jonka kuljetamme paikalle noin klo 11.30. Vaihtoehtoina on Kahvila & Kakkukauppa Houkutuksen herkulliset salaatit tai maukas ja lämmittävä keittolounas Juhlapalvelu Remarista (kysy vaihtoehtoja).

Lounaan hinta on 20 € + alv / hlö

Järjestämme halutessasi lounaan myös muista ravintoloista. Ota yhteyttä, niin räätälöidään sinulle toiveidesi mukainen kokonaisuus.

Lounaslistat

Kahvila & Kakkukauppa Houkutus (ma-pe)

Houkutus on loihtinut meille kolme eri maistuvaa salaattivaihtoehtoa. Kaikki annokset ovat laktoosittomia, ja ne on mahdollista saada myös gluteenittomina.

1. Savulohi-salaattijuusto
– savulohi (alkuperämaa Suomi)
– laktoositon salaattijuusto

2. Kana-salaattijuusto
– kana (alkuperämaa Suomi)
– laktoositon salaattijuusto

3. Härkissalaatti (vegaaninen)
– chilihärkis
– aurinkokuivattu tomaatti
– pikkelöity punasipuli

Kaikissa salaateissa lisäksi:
– vihersalaatti
– vinaigrette
– päällä siemensekoitusta
– pastaa (ei gluteeniton)
– Houkutuksen leipää

Mikäli haluat vaihtaa siemensekoituksen krutonkeihin tai sinulla on allergioita tai muita rajoitteita, voit kertoa niistä varauksen yhteydessä.