Coworking-työpisteet

Coworking-työpisteemme sijaitsevat yhteisessä tilassa tai eri kokoisissa, rauhallisissa huoneissa, joista voit valita itsellesi mieluisimman työpisteen. Coworking-tilat on merkitty vihreillä tarroilla pohjakarttaan, joka sijaitsee sisäänkäyntiä vastapäätä. Coworking sopii mm. tilapäisen toimiston tarvitsijalle, yksityisyrittäjälle,  etätyöntekijälle, freelancerille, työmatkalaiselle, opiskelijalle tai väistötilan tarvitsijalle.

”Mikä ihmeen coworking?”  Lue lisää alta!

Jokainen Coworking-työpiste sisältää:

  • säädettävä pöytä ja työtuoli
  • lukittava lokero yhteisissä tiloissa
  • kahvia ja teetä
  • Wi-Fi
  • skannaus (+tulostus pientä maksua vastaan)
  • siivous

Lisäksi käytössäsi on Ofision viihtyisät yhteiset tilat ja kahvion palvelut.

Coworking on kustannustehokas vaihtoehto omalle toimistolle. Emme vaadi pitkää sitoutumista tai jäsenyyttä. Tule silloin, kun sinulle sopii!

Mitä coworking on?

Coworking tarkoittaa työntekoa yhteistiloissa. Saat valita vapaasti itsellesi sopivan ergonomisen työpisteen, tai työskennellä rennommin yhteisissä tiloissa esim. sohvalla tai riippukeinussa. Työskentely tapahtuu jaetussa työtilassa ja yhteisessä käytössä on myös äänieristetty puhelinkoppi sekä kahvio ja keittiö. Coworking-työpäivään meillä sisältyy kahvi ja tee, joita voit nauttia mielin määrin.

Coworking on parhaimmillaan sitä, että teet työsi juuri kuten sinä haluat, ja pääset silti halutessasi ideoimaan ja jakamaan ajatuksia muiden kanssa. Parhaat ajatukset eivät yleensä synny yksin vaan yllättävissä yhteyksissä eri alojen ihmisiin!

Hinnat

Päiväpassi klo 6-18

1 kerta 25 € + alv
10 kertaa 200 € +alv

Coworking-työpisteellä on mahdollista työskennellä myös näiden aikojen ulkopuolella. Otathan yhteyttä, jos haluat työskennellä muina aikoina, esim. iltaisin.