Coworking-työpisteet

Coworking-työpisteemme sijaitsevat eri kokoisissa, rauhallisissa huoneissa, joista voit valita itsellesi mieluisimman. Coworking-tilat on merkitty vihreillä tarroilla pohjakarttaan, joka sijaitsee sisäänkäyntiä vastapäätä. Coworking sopii mm. tilapäisen toimiston tarvitsijalle, yksityisyrittäjälle,  etätyöntekijälle, freelancerille, työmatkalaiselle, opiskelijalle tai väistötilan tarvitsijalle.

”Mikä ihmeen coworking?”  Lue lisää alta!

Jokainen Coworking-työpiste sisältää:

  • säädettävä pöytä ja työtuoli
  • lukittava lokero yhteisissä tiloissa
  • kahvia ja teetä
  • Wi-Fi
  • skannaus (+tulostus pientä maksua vastaan)
  • siivous

Lisäksi käytössäsi on Ofision viihtyisät yhteiset tilat ja kahvion palvelut.

Coworking on kustannustehokas vaihtoehto omalle toimistolle. Emme vaadi pitkää sitoutumista tai jäsenyyttä. Tule silloin, kun sinulle sopii! Tiloihin pääset ovenavauskoodilla, jonka saat varaustasi edeltävänä päivänä sähköpostilla klo 19.00 mennessä.

Mitä coworking on?

Coworking tarkoittaa työntekoa yhteistiloissa. Saat valita vapaasti coworking-huoneesta itsellesi sopivan työpisteen, tai työskennellä rennommin yhteisissä tiloissa esim. sohvalla tai riippukeinussa.

Coworking ei ole rauhaton avokonttori, jossa joudut istumaan sinulle määrätyllä paikalla muiden metelöidessä ympärillä. Jos haluat rauhaa, valitset vain huoneen ja työpisteen, jossa on vähemmän väkeä.

Coworking on parhaimmillaan sitä, että teet työsi juuri kuten sinä haluat, ja pääset silti halutessasi ideoimaan ja jakamaan ajatuksia muiden kanssa. Parhaat ajatukset eivät yleensä synny yksin vaan yllättävissä yhteyksissä eri alojen ihmisiin!

Hinnat

Oma työpiste jaetussa huoneessa
 320 € + alv/ kk

Päiväpassi klo 6-18
1 kerta 20 € + alv
10 kertaa 170 € +alv

Coworking-työpisteellä on mahdollista työskennellä myös näiden aikojen ulkopuolella. Otathan yhteyttä, jos haluat työskennellä muina aikoina, esim. iltaisin.