Kokoushuone

Viihtyisä ja värikäs kokoushuoneemme on sopiva maksimissaan 12 hengen tilaisuuksiin. Historiallisen rakennuksen korkeat huoneet ja kaunis miljöö takaavat tunnelmallisen kokouspäivän. Ofision ilmapiiri on rento ja leppoisa. Meidän kokoustiloissa ei kenkä purista, kun saa olla rennosti villasukat jalassa. Meille on helppo tulla, auton saa parkkiin maksutta ympäröiville kaduille tai sisäpihan vieraspaikoille. Ja sijainti on huippu, torilta meille kävelee vain 10 min.

Kokoustila soveltuu kokousten lisäksi mm. neuvottelutilaksi, hybridikokouksiin, työpajoihin, esityksiin, luentoihin, ryhmätyöhön, koulutuksiin, harrastekerhojen tapaamisiin, kursseihin ja tiimityöhön. Laadukas ja helppokäyttöinen kokouslaitteisto tekee kokouksesta sujuvan.

Pienempiin max. 4 henkilön palavereihin sopii myös loistavasti pienempi kokoushuoneemme.

Kokoustila sisältää:

  • kokouspöytä 12 henkilölle
  • kokoustekniikka: 65″ näyttö, webkamera ja kaiutinmikrofoni, kaikki suunniteltu kokouskäyttöön
  • tussitaulu
  • Wi-Fi
  • skannaus (+tulostus pientä maksua vastaan)

Kokoushuoneen voit vuokrata muutamasta tunnista useaan päivään, ja se on käytettävissä klo 6-22 välisenä aikana.

Kokouspäivän kruunaavat ihanat tarjoilut, jotka valmistamme pääasiassa itse. Voit tilata kahvitukset suolaisilla tai makeilla herkuilla ja lounas järjestyy myös paikan päälle, yhteistyökumppaneidemme kautta. Vaihtoehtoisesti järjestämme pöytävarauksen ryhmällesi myös läheisistä lounasravintoloista.

Lue lisää tarjoiluista tästä.

Kokoushuoneen lisäksi käytössäsi on viihtyisät ja inspiroivat yhteiset tilat sekä kahvion palvelut.

Asiakkaiden arvioita Ofisiosta:

” Upeassa ympäristössä toimiva lämminhenkinen työmiljöö. Yrittäjät Anni ja Emma tekevät Ofisiolla työskentelyn ja kokoustamisen sujuvaksi. Joustavat tilat ovat inspiroivat ja ruokkivat luovuutta. Palvelu on huomioivaa sekä ystävällistä. Auton saa parkkiin talon viereen kadun varteen ja talon kulmalta alkaa Väinölänniemen ulkoilualue.”

” Hyvät päätökset syntyy tyylikkäässä ympäristössä. Se on nyt todistettu. Tullaan uudelleen.”

Hinta

Klo 6-22 (minimivaraus 3 h)

35 € + alv / 1 h

Koko päivä

180 € + alv  

Jos tarvitset huonetta pidempiaikaiseen käyttöön, ota yhteyttä, niin annamme sinulle tarjouksen!