Kokous- ja tiimitilat

Värikkäissä ja inspiroivissa tiloissamme työskentelet ja kokoustat tiimisi kanssa 2-8 hengen huoneissa. Huone on lukollinen.  Jos tarvitsette vain tuolit ja vapaata tilaa, soveltuvat huoneet jopa 10 hengen porukalle. Tehdessäsi tilavarauksen kerro tiiminne toiveet, niin me teemme tilasta juuri teidän ryhmällenne sopivan. Voimme esimerkiksi järjestellä pöydät yhtenäiseksi pöytäryhmäksi, tuoda tilaan tekniikkaa, fläppitaulun, säkkituoleja tai sohvan, tai viedä huoneesta vaikka kaikki huonekalut pois. Tiimitila sopii loistavasti esimerkiksi kokouksiin, ideointipalaveriin, työpajatyöskentelyyn, harrastekerhoille, terapiatyöhön, noin viiden hengen joogaryhmille, PT-valmennuksiin tai vaikkapa kisakatsomon järjestämiseen kaveriporukalle.

Jokainen kokous- ja tiimitila sisältää:

  • pöydät ja työtuolit jokaiselle/nojatuolit/tyhjä huone (toiveen mukaan)
  • Wi-Fi
  • skannaus (+tulostus pientä maksua vastaan)
  • siivous
  • erikseen varattavissa fläppi- ja tussitaulu

Lisämaksusta saatavilla 43″ näyttö ja webkamera kaiutinmikrofonilla.

Yli kuuden henkilön varauksissa soita tai laita sähköpostia, niin räätälöimme tiimillesi sopivimman kokonaisuuden!

Voit tilata myös lounaan tai palaveritarjoiluja arkipäiville varauksen yhteydessä. Lisäksi käytössäsi on Ofision viihtyisät yhteiset tilat ja kahvion palvelut.

Tiimitila on kustannustehokas vaihtoehto omalle toimistolle! Emme vaadi pitkää sitoutumista tai jäsenyyttä. Tule silloin, kun sinulle sopii. Tiloihin pääset ovenavauskoodilla, jonka saat varaustasi edeltävänä päivänä sähköpostilla klo 19.00 mennessä.

Hinta

25 € + alv / 1 h

Minimivaraus 2 h.

Jos tarvitset huonetta pidempiaikaiseen käyttöön, ota yhteyttä, niin annamme sinulle tarjouksen!