Ofisio Coworking

Uuden ajan työ- ja kokoustilat Kuopion keskustassa

Tule kaupungin viihtyisimpään toimitilaan työskentelemään! Verkostoidu, pidä kokouksia ja juhlia, tai vuokraa tila harrastuksia varten. Varaa tarpeesi mukaan coworking-työpiste, yksityinen työhuone, tiimitila tai kokoushuone. Meillä voit myös äänittää podcastit, kuvata vlogeja tai pitä verkkokoulutuksia inspiroivassa studiossamme. Tilojen varaaminen on todella helppoa, ja varausaika on valittavissa muutamista tunneista kuukausiin. Pitkiä sitoutumisia tai jäsenyyttä ei edellytetä! Ofisio sijaitsee Kuopion parhaalla paikalla keskustassa, ja pysäköinti ympäröivillä kaduilla on maksutonta.

Kahvi ja tee kuuluvat aina työpisteen ja työhuoneen hintaan. Kahviostamme voit ostaa pientä syötävää, ja lounaan tilaaminen hoituu kätevästi kauttamme. Halutessasi voit myös ottaa omat eväät mukaan.

Meillä voit työskennellä ergonomisella työpisteellä, nojatuolissa, säkkituolissa tai vaikka riippumatossa, aamuvarhaisesta iltamyöhään.

Tilaa vuokrataan perjantai-iltaisin ja viikonloppuisin erilaisiin juhliin, tapahtumiin, kursseihin, work-shopeihin ja koulutuksiin.  Tule tutustumaan tilaan ja suunnittele tapahtuma, kurssipäivä tai persoonalliset juhlat.

Viihtyisien tilojen lisäksi tarjoamme yhteistyökumppaneidemme kanssa paketteja oivaltaviin valmennuspäiviin tai inspiroiviin tiimi-iltoihin.  Valmiiksi kootut paketit löytyvät tiimivalmennukset -osiosta.

Virtuaalitoimistopalvelu sopii yritykselle, joka tarvitsee toimistotiloja vain harvoin, mutta hyötyy vakuuttavasta postiosoitteesta, postin vastaanotto-, skannaus- ja edelleenlähetyspalveluista, sekä satunnaisesta palaveritilojen käytöstä.

Ofision henkilökunta on paikalla arkisin klo 9-16, ja tilat ovat käytettävissä varauksesi mukaan klo 6-22.

Coworking-työpisteet

Työhuoneet

Tiimitilat

Kokoushuone

Podcast/vlog-studio

Palvelut

Yhteistyössä

Ajankohtaista

Filter

Ofision tilat käytettävissä myös iltaisin klo 18-22

12/09/2022
Ofision tilat ovat käytettävissä myös iltaisin🤩! Klo 18 jälkeen pääset työskentelemään edullisilla iltahinnoilla. Tilat soveltuvat…

Marlena Luukkosen taidenäyttely ”Natural high” Ofisiolla 6.9 – 29.9.2022

05/09/2022
Marlena Luukkosen taidenäyttely "Natural high" Ofisiolla 6.9-29.9.2022. Luvassa on satumaisia, värikkäitä, luonnon ja ihmisen inspiroimia…

Marjo Mälkösen taidenäyttely ”Mielikuvia” Ofisiolla 8.8.-4.9.2022

08/08/2022
Marjo Mälkösen taidenäyttely "Mielikuvia" Ofisiolla 8.8.- 4.9.2022. Näyttelyyn on vapaa pääsy! Näyttely on avoinna ma-pe…

Maiju Ruuskasen taidenäyttely ”Kaaoksen sommittelua” Ofisiolla 1.7.- 4.8.2022

04/07/2022
Maiju Ruuskasen taidenäyttely "Kaaoksen sommittelua" Ofisiolla 1.7-4.8.2022. Avajaiset torstaina 7.7.2022 klo 17-19. Vapaa pääsy! Näyttely…