Skip to main content

Lomailetko perheen kanssa Kuopiossa? Tarvitsisitko rauhallista työhuonetta tai coworking-työpisteen päiväksi tai useammaksi? Tule viettämään työpäivää Ofisiolle 🌸! Työpäivä sisältää työhuoneen / työpisteen lisäksi mm. Wifin ja ihanaa paikallisen paahtimon @lykkekahvitilat kahvia ☕. Myös lepotauot onnistuu riippukeinussa loikoillen tai ympäristöä tutkien 🚲🍨🏝️. Ofisio sijaitsee Kuopion parhaalla paikalla ja Väinölänniemen uimarantakin on aivan nurkan takana, ihastuttava Kuopion satama on 400 metrin päässä ja torillekin kävelee vain 10 minuutissa.


Ofisio on auki kesälläkin aamuvarhaisesta iltamyöhään ja voit työskennellä juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Varaus onnistuu sivuillamme www.ofisio.fi, puhelimitse 044 775 3013 tai sähköpostilla ofisio@ofisio.fi.

 

#ofisio #ofisiocoworking #coworking #työhuone #kokoustila #kuopio