Skip to main content

Haemme seinämaalauksia Kuopiossa syyskuussa avattavan yhteisöllisen työtilan kahteen huoneeseen.

Kilpailu on suunnattu kaikille seinätaiteen tekemisestä kiinnostuneille. Maalausten aiheet ovat vapaat, mutta tässä muutamia avainsanoja, joita voi hyödyntää aihetta miettiessään: yhteisöllisyys, työn ilo, innostus, muutos, mahdollisuus, värit ja valo, inspiraatio, synergia.

Voit päättää itse, maalaatko vain yhdelle seinälle vai useammalle! Alla kuvat huoneista. Huomioi, että seinät näyttävät kaareville panoraamakuvissa, vaikka ovat oikeasti suoria.

Huone 1 (16,5 m²)
Huone 2 (18,5 m²)

Kustannamme teosten materiaalit, ja teoksista maksetaan 500 euron palkkio per huone. Palkkiot maksetaan yhteistyössä RPS Brewing Oy:n Record Coffee Companyn ja Toimisto 2030:n kanssa. Maalit tarjoavat RTV ja Tikkurila. Maalit ovat perusrakennusmaaleja.

Lisäksi, mikäli taiteilijan/ryhmän (1-3 hlö) tarvitsee majoittua Kuopiossa teosta tehdessään, myös matkat kotimaassa ja majoitus järjestetään maksutta.

Hakuaika on 20.7.–8.8.2021. Ilmoitamme päätöksistä valituille tekijöille henkilökohtaisesti 10.8.2021 mennessä.

Teoksen toteutus on viikoilla 33-34. Aikaa teoksen toteutukseen on varattu max. 5 päivää. Tarkempi ajankohta sovitaan valittujen tekijöiden kanssa.

Osallistumisohjeet

Osallistu kilpailuun 8.8.2021 mennessä lähettämällä hakemus sähköpostiosoitteeseen kilpailu@ofisio.fi. Lähetä viesti otsikolla ”Osallistuminen seinämaalauskilpailuun”. Jos sinun ei ole mahdollista lähettää hakemusta sähköpostitse, soita 0447753011 (Anni), niin mietitään vaihtoehtoinen tapa.

Kerro hakemuksessasi seuraavat asiat:

 • Teoksen nimi
 • Osallistujien nimet
 • Yhteystiedot (jos kyseessä työryhmä, lisää yhteyshenkilön yhteystiedot)
  • Puhelin
  • Sähköposti
  • Osoite
 • Lisätiedot (valinnainen): verkkosivut/sähköinen portfolio/referenssejä

Liitä mukaan:

 1. Luonnos/luonnokset ehdotuksesta (mieluusti PDF-, JPEG-, tai PNG-muodossa)
 2. Listaus teoksen toteutukseen tarvittavista materiaaleista ja työvälineistä (maalit siis remonttimaaleja)