Toimisto2030:n valmennukset

Toimisto2030 on kuopiolainen kestävän tulevaisuuden muotoilutoimisto, joka on perustettu vuonna 2021. Toimisto 2030:n missiona on oivalluttaa organisaatioita muutoksentekoon, kehittämään tekemistä yhteistyössä muiden kanssa ja katsoa yli toimialarajojen. Yrityksen perustaja ja oivalluttaja, palvelumuotoilija ja sosiaalipsykologi (VTM) Silja Huttunen innostaa työporukkasi ajattelemaan boksin ulkopuolelle.

Pysähdy ja oivalla

2 h lempeä työpaja 3-6 hlö, 550 € alv 0 %, sisältää tilavuokran ja kahvi/tee + pientä purtavaa

4:n työpajan sarja 1900 € alv 0 %

Mitä on palautuminen työpaikalla? Tässä työpajassa käsitellään yksilöiden palautumista ja tiimin yhteistyön vahvistamista. Muutosjoustavuutta edistää säännölliset hengitys- ja tarkkaavaisuusharjoitteet. Tutkimusten mukaan jo 15 minuutin säännöllinen harjoittelu aikaansaa myönteisiä muutoksia: ajattelun joustavuus, stressin haitallisten vaikutusten väheneminen, lisääntynyt kyky tehdä yhteistyötä toisten kanssa.

– 30 minuutin ohjattu hengitys- ja tarkkaavaisuusharjoitus, johon sisältyy hengityslihaksia vahvistavia ja rintakehää avaavia liikkeitä

– täytettävä itsearviointi oman työn, arjen ja palautumisen tarpeen arviointiin

– teehetki ja keskustelua oivallusten soveltamiseksi omassa työssä ja tiimissä

Mikäli tilaat 4 kerran kokonaisuuden, sovitaan toteutus n. 1-3 viikon välein – säännöllisen harjoittelun tueksi.

Tulevaisuustyöpaja

3 h, 1159 € + alv, 5-10 hlö, sisältää tilavuokran ja kahvit suolaisella tai makealla leivonnaisella

Fasilitoitu tulevaisuustyöpaja innostaa, osallistaa ja saa uskomaan tulevaisuuteen. ”Tästä tulee sellainen olo, että asioihin voi vaikuttaa. Ja että me voidaan itse vaikuttaa!” Toimisto2030 tulevaisuustyöpajassa sovelletaan Sitran Tulevaisuustaajuus-menetelmää. Työpaja dokumentoidaan.

Työpajassa käsitellään tilaajan toiveen mukaan myös heikkoja signaaleja, megatrendejä tai kestävän kehityksen Ageda2030 tavoitteita. Työpaja räätälöidään tilaajan tarpeeseen: pohjustamaan strategiatyöskentelyä, tukemaan verkoston yhteistyötä tai työkaluna kurkkaamaan sinne kuuluisaan ”boksin ulkopuoliseen” tilaan.