Hyvät vuorovaikutustaidot ovat tuloksellisuuden perusta. Tiimivalmennus kehittää ammatillista vuorovaikutusta ja parantaa tiimihenkeä. Valmennus kehittää koko työyhteisön kommunikaatiota ja lisää työtyytyväisyyttä.

Kouluttaja

Jukka-Tapio Keränen on toiminut 17 vuoden ajan vuorovaikutuskouluttajana, taikurina ja esiintyjänä ympäri Suomea ja muualla Euroopassa. Hänellä on vankka ja pitkä kokemus esiintyjänä sekä kouluttajana. Jukka-Tapion asiakkaina ovat olleet mm. Ponsse, Kalpa, Kuopion vankila, Voimatel, Pohjois-Savon Osuuspankki, Kuopion Prisma, Inex, Experant, FinVector ja OP ryhmä. Esiintymisiä ja koulutuksia hänellä on takanaan yhteensä noin 3000 kpl.

Espanjalainen tiimi-ilta – 5 h, 1400 € + alv, max. 10 hlö

17.00-17.30 Kahvit makealla leivonnaisella

17.30-19.00 Tiimihenki-valmennus 

19.15-22 Saunailta; saunomista, tapaksia ja virvoitusjuomia

Tiimivalmennus sopii työyhteisöille, jotka tarvitsevat hauskan hetken kommunikaatiotaitojen kehittämiseen. Tiimivalmentaja Jukka-Tapio tuo uudenlaisen näkökulman yhteisöllisyyden kehittämiseen. Espanjalainen tiimi-ilta lisää yhteisöllisyyttä ja yhteenkuuluvuutta sekä antaa sinulle taidot kommunikoida niin kuin positiiviset Espanjalaiset. Kalvosulkeisia ei pidetä, vaan pidetään yhdessä hauskaa.

Tiimi-illassa tarjolla aitoja, ihania, epanjalaisia tapaksia, jotka valmistaa Kuopion kauppahallissa toimiva gourmetpuoti Espanjan herkut.  Tapastarjoilu on ruokaisa ja sopii hyvin ilta-ateriaksi. Saunajuomana RPS:n virvoitusjuomia ja kivennäisvettä. Mukaan voit tuoda myös omia juomia.

Tiimihenki-valmennuksesta sanottua

”Jukka-Tapio kävi piristämässä onnistuneesti tiimipäiväämme. Hienoa oli nähdä miten porukat innostui hänen johdollaan mm.improvisaatiosta. Huikeiden esitysten jälkeen pääsimme
taikatemppujen maailmaan. Kotiin viemisiksi opettelimme jopa yhden
taikatempun, jolla voi ällistyttää kotijoukot.

Suosittelen Jukka-Tapiota ja olimme häneen erittäin tyytyväisiä”.

Terveisin,
Panu Myöhänen
Liiketoimintajohtaja
LähiTapiola Savo