Responsia Quality Solutions Ky on kuopiolainen laadun ja yritysvastuun asiantuntijayritys. Responsian valmennukset toteuttaa Niina Suuronen, jolla on lähes 20 vuoden kokemus erilaisten organisaatioiden kehittämisestä – liiketoiminta, laatu ja vastuullisuus edellä.

Koulutukseltaan Niina on YTM ja sertifioitu laatupäällikkö.

Lisätietoa Responsiasta löydät sivuilta responsia.fi.

Lähtölaukaus vastuullisuuteen – 3 h, 850 € + alv, max. 10 hlö

Vastuullisuustyö yrityksessäsi lähtee käyntiin tämän kolmen tunnin tehovalmennuksen aikana!

Vastuullisuus on tänä päivänä osa jokaisen yrityksen toimintaa. Tässä valmennuksessa opit, mitä yritysvastuu tarkoittaa, miksi se pitää ottaa huomioon ja miten sitä kannattaa lähteä kehittämään.

Valmennuksessa tunnistat yrityksesi tärkeimmät vastuullisuusnäkökohdat ja saat vinkkejä käytännön vastuullisuustyöhön yrityksessäsi.

Valmennus sopii esimerkiksi yrityksen johtoryhmälle ja avainhenkilöille, pienissä yrityksissä vaikkapa koko henkilöstölle. Max. osallistujamäärä 10 henkilöä.

Paketti sisältää tilavuokran ja kahvin makealla tai suolaisella leivonnaisella.

Toimiston lean– 3 h, 850 € + alv, max. 10 hlö

Lean leviää toimistoon – oletko valmis?

Lean on maailman laajimmalle levinnein johtamisfilosofia, jonka tavoitteena on saada aikaan sujuvaa virtausta. Lean-ajattelua voi soveltaa mihin tahansa organisaatioon ja mihin tahansa työhön. Toimistoon sovellettuna lean auttaa sinua löytämään sujuvampia rutiineja, hallitsemaan ajankäyttöäsi paremmin ja keskittymään tärkeimpiin työtehtäviin.

Tässä kolmen tunnin valmennuksessa saat konkreettisia työkaluja ja vinkkejä, joiden avulla voit liinata toimistolla tekemääsi työtä. Kun työ virtaa, työaika käytetään aidosti lisäarvoa tuottaviin tehtäviin ja
asiakaskin saa parempaa palvelua. Samalla hallinnan tunne omasta työstä paranee.

Valmennus sopii kaikille, joiden työhön sisältyy toimistotyötä tai tietokoneella työskentelyä, kuten tiedonhakua, dokumenttien laatimista, sähköposteihin ja puheluihin vastaamista, palvelupyyntöjen käsittelyä, erilaisten projektien toteuttamista ym. Siis lähes kaikille meille! Max. osallistujamäärä 10 henkilöä.

Tämä oivalluksia tuottava valmennus sopii hyvin vaikkapa koulutukseksi tiimipäivän yhteyteen.

Paketti sisältää tilavuokran ja kahvin makealla tai suolaisella leivonnaisella.