Ofisio Coworking

Uuden ajan työ- ja kokoustilat Kuopion keskustassa

Tule kaupungin viihtyisimpään toimitilaan työskentelemään! Verkostoidu, pidä kokouksia ja juhlia, tai vuokraa tila harrastuksia varten. Varaa tarpeesi mukaan coworking-työpiste, yksityinen työhuone, tiimitila tai kokoushuone. Meillä voit myös äänittää podcastit, kuvata vlogeja tai pitä verkkokoulutuksia inspiroivassa studiossamme. Tilojen varaaminen on todella helppoa, ja varausaika on valittavissa muutamista tunneista kuukausiin. Pitkiä sitoutumisia tai jäsenyyttä ei edellytetä! Ofisio sijaitsee Kuopion parhaalla paikalla keskustassa, ja pysäköinti ympäröivillä kaduilla on maksutonta.

Kahvi ja tee kuuluvat aina työpisteen ja työhuoneen hintaan. Kahviostamme voit ostaa pientä syötävää, ja lounaan tilaaminen hoituu kätevästi kauttamme. Halutessasi voit myös ottaa omat eväät mukaan.

Meillä voit työskennellä ergonomisella työpisteellä, nojatuolissa, säkkituolissa tai vaikka riippumatossa, aamuvarhaisesta iltamyöhään.

Tilaa vuokrataan perjantai-iltaisin ja viikonloppuisin erilaisiin juhliin, tapahtumiin, kursseihin, work-shopeihin ja koulutuksiin.  Tule tutustumaan tilaan ja suunnittele tapahtuma, kurssipäivä tai persoonalliset juhlat.

Viihtyisien tilojen lisäksi tarjoamme yhteistyökumppaneidemme kanssa paketteja oivaltaviin valmennuspäiviin tai inspiroiviin tiimi-iltoihin.  Valmiiksi kootut paketit löytyvät tiimivalmennukset -osiosta.

Virtuaalitoimistopalvelu sopii yritykselle, joka tarvitsee toimistotiloja vain harvoin, mutta hyötyy vakuuttavasta postiosoitteesta, postin vastaanotto-, skannaus- ja edelleenlähetyspalveluista, sekä satunnaisesta palaveritilojen käytöstä.

Ofision henkilökunta on paikalla arkisin klo 9-16, ja tilat ovat käytettävissä varauksesi mukaan klo 6-22.

Coworking-työpisteet

Työhuoneet

Tiimitilat

Kokoushuone

Podcast/vlog-studio

Palvelut

Yhteistyössä

Ajankohtaista

Filter

Hannele Rätyn Voimaa kuvista -minityöpaja 15.1.2023 klo 10-14 Ofisiolla

24/11/2022
" Tule herättelemään itseäsi huomaamaan, miten paljon kaunista sinussa ja ympäristössäsi on tälläkin hetkellä. "…

Jouluinen pöytäkoriste -kurssi, järjestäjänä Nature Art

22/11/2022
Tervetuloa laskeutumaan joulunaikaan Nature Artin @nature_art_terhi_h  kurssin parissa! Kurssi järjestetään Ofisiolla tiistaina 8.12. klo 17-19.🧡✨…

Marja-Liisa Kokkosen taidenäyttely ”Valon kipinöitä” Ofisiolla marraskuussa

03/11/2022
Marja-Liisa Kokkosen taidenäyttely ”Valon kipinöitä” Ofisiolla 4.11.- 30.11.2022. Näyttelyyn on vapaa pääsy! Näyttely on avoinna…

Art Journal -kahvila Ofisiolla 27.11.2022 klo 14-17

02/11/2022
Art Journal Cafe Ofisiolla sunnuntaina 27.11.2022 , osoitteessa Snellmaninkatu 2 b, 70100 Kuopio Marjo Mälkönen…